Till alla er

RTSI till alla er banner

Till alla er…
Kampanjen ”Till alla er…” uppmärksammade projektet Rätten Till Sin Identitet! Det var ett arbete för att uppmärksamma diskriminering och för att motverka de fördomar mot subkulturer som tyvärr finns i vårt samhälle.

Kampanjen och dess aktiviteter och innehåll strävade efter att vara tänkvärt, starkt, kanske även provocerande, men framför allt fullt av vilja, en vilja att förändra. Den berättade om en situation där många utsätts för kränkande behandling, hatbrott eller ännu värre, bara för att de valt en alternativ livsstil.

RTSI till alla er - framsidaframsida_webupplöst
Till alla er…

Den 21 maj 2016 släppte RTSI USB-digipacket ”Till alla er..” i en begränsad upplaga. Videorna finns även på vår officiella Youtubekanal. Till kampanjen finns även ett häfte med lite mer information om kampanjen och projektet som finns att ladda ner här. Några av de många artister som medverkade är Aurelio Voltaire (US), Ras Bolding (DK) och 6th Awakening.

Konst och musik till alla er..
RTSI-initiativet släpper löpande musik, bilder, texter, konst och film som olika kreatörer bidragit till initiativet med. Ni finner mer info under denna rubrik på sidan samt att ni finner alla videor på RTSIs Youtubekanal. Glöm inte att prenumerera.