Dark Side Cowboys – Dream With Me

Dark Side Cowboys – Dream With Me
Med över 10 album, åtskilliga singlar och andra utgivningar i bagaget har Dark Side Cowboys gått sin egen väg i den svenska goth/alternative-scenen sedan tidigt 90-tal. Det ständigt föränderliga och musikaliskt utmanande bandet har haft en musikalisk resa som tagit dem från klassika DSC-låtar som ”Bloodred Moon” till populära ”New Religion” och vidare mot det sound vi möts av med deras senaste alster. Nu ansluter dessa mörka sidans ryttare sig till RTSI-initiativet och bidrar med en specialskriven låt med tillhörande video.

Dream With Me
Låten ”Dream With Me” är dedikerad till RTSI och även till The Sophie Lancaster Foundation. Den har även framförts live vid RTSIs event i Malmö 2017 innan den nu släpps i studieversion via RTSIs youtubekanal.

Dark Side Cowboys berättar inte mycket om videons innehåll, då de menar på att de vill att åskådarna ska få göra sina tolkningar, men de berättar att videon belyser vikten av civilkurage, av att våga gå mot den till synes övermäktiga strömmen, mot normen. Videon  ställer frågan ”vad skulle hänt om…”.

Se videon här:

www.darksidecowboys.com
facebook.com/darksidecowboys