Till Alla Er

IMG_9663 redigerad - web

Eddie Wheeler – Till Alla Er

Låten ”Till Alla Er” har skrivits och tillägnats RTSI av artisten Eddie Wheeler. Eddie föddes 1982 med den extremt svåra och ovanliga sjukdomen Osteogenenis Imperfecta, som gör skelett och muskler extremt sköra och bräckliga. Under de första åren av sitt liv växte han upp på sjukhus och var av läkare utdömd till ett liv på sjukhus och vårdinstanser. Dock blev inte fallet så.

Trots över 100 frakturer, oräkneliga sprickor och trots sin rullstol driver Eddie idag ett eget företag. Han har på egen hand och tillsammans med sitt rockband turnerat över hela världen i bl.a. USA, England, Australien, Nya Zeeland och Tyskland. Med över 200 spelningar i bagaget och över 50 föredrag är Eddie en erfaren musiker men också föreläsare och arrangör. Eddie kämpar även för rätten för alla att kunna få vara inkluderade i samhället och har även stött på fördomar gällande sin egen alternativa stil.

eddie wheeler till alla er screenshot

Musikvideon ”Till Alla Er” är skapad tillsammans med deltagarna i RTSI och inspirerad av boken ”Våra Berättelser”. Tillsammans med ett filmteam förverkligades så denna video som tog deltagarnas vision till verklighet. Videon gästas också av ett flertal kända subkulturella profiler.

RTSI inleder sin kampanj för rätten till sin identitet och därför kan vi verkligen säga att denna låt är till alla er.

Mer om Eddie Wheeler: www.eddiewheeler.com