Kickoff: RTSI – En kunskapsfråga?

RTSI – Rätten Till Subkulturell Identitet – bjuder in till stor kickoff den 27-29 april 2018 för det nya projektet som heter ”RTSI – En kunskapsfråga?”. Vi samlas i Umeå för en helg full av spännande programpunkter, en helg med mycket allvar men också aktiviteter, underhållning och gemenskap. Mer info om programmet och innehållet kommer inom kort men vi vill redan nu gå ut med datum.

Projektet kommer att under 2017-2020 arbeta för att samla kunskap kring situationen för subkulturer i samhället och den diskriminering som många subkulturella utsätts för. Vi ska under projektet skapa en stor kunskapsbas där vi samlar in material och information för att sedan presentera det till omvärlden.

Vår vision är att samhället ska få ökad kunskap om situationen. Vi kommer också i projektet att arbeta med att ta fram material för att nå ut till unga i skolor. Vi är redan många som kämpar för en förändring och nu vill vi bli fler!

Vi bjuder in deltagare till kickoffen och för er kommer projektet att stå för er resa, mat och boende, samt att ni som är godkända som deltagare i projektet får fri entré även till kvällshändelserna på Uma Obscura-festivalen samma helg!

Läs mer om hur du blir deltagare i projektet här (som godkänd deltagare får du veta mer om hur du anmäler dig till kickoffen): Intresseanmälan