Till alla er

RTSI till alla er bannerSprid gärna denna banner och länka till oss!

Till alla er…
Kampanjen ”Till alla er…” uppmärksammar Rätten Till Sin Identitet! Det är ett arbete för att uppmärksamma diskriminering och för att motverka de fördomar mot subkulturer som tyvärr finns i vårt samhälle. Nedan kan du läsa mer om vad vi gör i vårt arbete.

Vår kampanj och dess aktiviteter och innehåll är tänkt att vara tänkvärt, starkt, kanske även provocerande, men framför allt fullt av vilja, en vilja att förändra, att berätta om en situation där många utsätts för kränkande behandling, hatbrott eller ännu värre, bara för att de valt en alternativ livsstil.

Konst och musik till alla er..
RTSI-initiativet släpper löpande musik, bilder, texter, konst och film som olika kreatörer bidragit till initiativet med. Ni finner mer info under denna rubrik på sidan samt att ni finner alla videor på RTSIs Youtubekanal. Glöm inte prenumerera.

RTSI till alla er - framsidaframsida_webupplöst
Till alla er… del ett

21 maj 2016 släppte RTSI USB-digipacket ”Till alla er..” del 1, som släpptes i en begränsad upplaga. Videorna finns även på vår Youtubekanal. Till kampanjen finns även ett häfte med lite mer information om kampanjen och projektet som finns att ladda ner här. Några av de många artister som medverkade var Aurelio Voltaire (US), Ras Bolding (DK) och 6th Awakening.

You Are Not Alone
Del två av ”Till alla er…” fick titeln You Are Not Alone och släpptes under 2017 på RTSIs Youtube-kanal, samt även i begränsad upplaga på USB-digipak. Några av de medverkande artisterna var Wayne Hussey, Dark Side Cowboys, Machinista och Normoria.

Releaseevent
Våren 2016, 21 maj för att vara exakt, bjöd RTSI in till ett releaseevent där kampanjen startade. Eventet gick av stapeln i Stockholm på Capitol och under kvällen bjöds bland annat på visningar av material och även liveframträdanden med Ninedee och särskilt inbjudna gästerna i S.P.O.C.K! Läs mer om releaseeventet här.

Turné 2016-2017
För att ytterligare uppmärksamma kampanjen gav sig RTSI ut på en turné som startade hösten 2016 i Umeå, där det i samband med Uma Obscura-festivalen anordnades en helkväll med RTSI där bland andra Älymystö, Ras Bolding och Netherbird framträdde.

Make A Noise!
2017 gick turnén vidare och besökte landets tre största städer. Under turnén medverkade en rad artiser och konstnärer som alla ville bidra till RTSIs arbete mot diskriminering av subkulturer. Bland artisterna fanns Covenant, Aurelio Voltaire (US), Frantic Amber, KAS Product (FR), Carach Angren (NL), Spark!, Dark Side Cowboys, Netherbird och många fler.

Turnén blev möjlig tack vare samarbetet med flera lokala arrangörsparter som alla tillsammans med RTSI skänkte allt överskott från kvällarna till The Sophie Lancaster Foundation.