Skip to content

Till alla er

RTSI till alla er banner

Sprid gärna denna banner och länka till oss!

Till alla er…
Vi börjar nu kampanjen ”Till alla er…” för Rätten Till Sin Identitet! Det är ett arbete för att uppmärksamma diskriminering och fördomar mot subkulturer som tyvärr finns i vårt samhälle. Nedan kan du läsa mer om vad vi gör i vårt arbete.

Vår kampanj och dess aktiviteter och innehåll att vara tänkvärt, starkt, kanske även provocerande men framför allt fullt av vilja, en vilja att starta ett arbete för att berätta om en situation där många utsätts för kränkande behandling, hatbrott eller ännu värre, bara för att de valt en alternativ livsstil.

Konst och musik till alla er..
Vi kommer löpande att släppa musik, bilder, texter, konst och film som projektets deltagare och olika kreatörer bidragit till projektet med.
Ni finner mer info under denna rubrik här på sidan samt att ni finner alla våra videos på vår Youtubekanal. Glöm inte prenumerera.

RTSI till alla er - framsidaframsida_webupplöst
Till alla er… del ett

21 maj släppte vi USB-digipacket ”Till alla er..” del 1. Del 2 av kampanjen kommer pågå under resten av 2016 och fram till våren 2017 och släpps löpande på vår Youtubekanal. Till kampanjen finns även ett häfte med lite mer information som finns att ladda ner här.

Till alla er… del två
Vi kommer också samla upp allt material till en del två som släpps löpande under 2016 samt inför våren 2017.

Releaseevent
Våren 2016, 21 maj för att vara exakt, bjöd vi in till ett releasevent där kampanjen startade. Eventet gick av stapeln i Stockholm på Capitol och under kvällen bjöds bland annat på visningar av material och även liveframträdanden med Ninedee och särskilt inbjudna gästerna i S.P.O.C.K! Läs mer om releaseeventet här.

Turné 2016-2017
RTSI beger sig på turné 2016-2017 runtom i landet och kommer bjuda på ett flertal RTSI-event i vår kampanj. Datum tillkommer löpande, mer info här.

Primary Sidebar